РАСПОРЕД ЗА ОБУКИ ВО ОДЕЛОТ ЗА АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА ПРИ ЦОП-БИТОЛА

 

НАСЛОВ НА ОБУКАТА ДАТА
Третман на лимфедемот 01,02,септември 2017
Ароматерапија 03,04,05 септември 2017
Бобат концепт за пациенти по мозочен удар 11,12,13 септември 2017
Алтернативна медицина и спортски повреди 15,16,17 септември 2017
Третман на лимфедемот 18,19 септември 2017
Нефармаколошки третман на Паркинсоновата болест 22,23,24 септември 2017
Тридимензионален третман на деформитетите на рбетот 02,03,04,05, октомври 2017

 

За сите информации обратете се на емаил адреса: epopovaramova@yahoo.com