Работилница за ниско енергетски ласер

Центарот за обка и пракса Битола-оделот за Алтернативна медицина организира:

www.tic.org.mk

Работилница за ниско енергетски ласер

Содржина на обуката:

1.Карактеристики на ласерскиот зрак и негово добивање

2.Биостимулативен докажан ефект на НЕЛ

3.Дозирање при третман со НЕЛ, и апликација

4.Мерки на заштита при апликација

5.Индикации за третман со НЕЛ

6.Практична едукација за апликација со брошура за трајно користење.

 

Групите може да содржат од 5-10 учесници,

Работилницата ке биде организирана од 16-20 часот,

Четврток и Петок во последната недела од месецот

Март-29 и 30

Април-26 и 27

Мај -30 и 31.

Обуката ќе се изврши од сертифициран апликатор за НЕЛ од 1996 година, и докажано искуство со повеќе публицирани трудови. Др.сци.Елизабета Попова Рамова.

Заинтересираните да се пријават со апликационен лист, на центарот и на емаил адреса:epopovaramova@yahoo.com